20:30 16.06.2017

Порошенко виступає за відкриту й фахову дискусію щодо накопичувальної пенсійної системи

1 хв читати
Порошенко виступає за відкриту й фахову дискусію щодо накопичувальної пенсійної системи

Президент України Петро Порошенко заявив, що стосовно накопичувальної пенсійної системи потрібна відкрита й фахова дискусія, а також вивчення досвіду інших країн.

"Я думаю, що тут нам потрібна прозора і відкрита, чесна і професійна дискусія стосовно накопичувальної системи. Така сама дискусія, що і з добровільної накопичувальної системи. Проаналізувати досвід таких добровільних пенсійних фондів, не зупиняючи абсолютну необхідність впровадження цієї системи, - вивчити досвід", - сказав П.Порошенко під час засідання Національної ради реформ, присвяченого пенсійній реформі, повідомляє в п'ятницю прес-служба президента України.

Президент також наголосив на необхідності ретельно проаналізувати досвід інших країн у цьому питанні.

За його словами, потрібно ретельно вивчити це питання та прорахувати, тому що, на жаль, є негативний досвід роботи накопичувальної пенсійної системи, коли в результаті девальвації національної валюти і стрибків інфляції люди залишалися без своїх пенсійних накопичень.

П.Порошенко також висловився за створення фондового ринку, який дасть можливість спрямувати ці накопичення як інвестиції в національну економіку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА