15:12 21.06.2017

Виробник навігаторів TomTom розширив покриття свого онлайн-сервісу на Україну

1 хв читати
Виробник навігаторів TomTom розширив покриття свого онлайн-сервісу на Україну

Нідерландська компанія TomTom NV, що виробляє навігатори та програмне забезпечення (ПЗ) до них, оголосила про розширення покриття свого сервісу для навігації TomTom Traffic на Литву, Естонію, Латвію, Україну, Хорватію і Румунію, а також в Оман, Катар, Бахрейн і Ізраїль, повідомляється в прес-релізі компанії.

"Подальше географічне розширення TomTom Traffic в Східній Європі і на Близькому Сході буде допомогою для водіїв, підприємств та урядів у покращенні управління потоком трафіку, підвищенні безпеки дорожнього руху і ослабленні впливу транспортної перевантаженості на навколишнє середовище", - цитується в повідомленні віце-президент з розвитку бізнесу і бізнес-операцій TomTom Андреас Ервіг.

Згідно з ним, таким чином, охоплення сервісу розширився до 64 країн.

TomTom Traffic пропонує свіжу інформацію про дорожні умови, таких як пробки, дорожні роботи і нещасні випадки. Ця інформація може використовуватися водіями для пошуку оптимального маршруту і запобігання перевантажень, а також міст і дорожніх влади для моніторингу, аналізу та впливу на трафік.

Голландська компанія TomTom, найбільший виробник портативних навігаційних приладів в Європі, заснована в 1991 році. TomTom має головний офіс в Амстердамі і понад 4,7 тис. співробітників по всьому світу. На сьогодні сервіс TomTom Traffic використовують понад 500 млн телефонів, автомобілів і портативних навігаційних пристроїв.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА