12:26 26.06.2017

ДФС залишиться в підпорядкуванні Мінфіну, але її буде реформовано

1 хв читати
ДФС залишиться в підпорядкуванні Мінфіну, але її буде реформовано

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що Державна фіскальна служба (ДФС) України залишиться в підпорядкуванні Міністерства фінансів, але її реформують.

"На сьогодні ми бачимо таку модель: ДФС залишається в Міністерстві фінансів. Але Службу треба перебудувати і повністю реформувати. Це має бути не каральний орган, а інтелектуальний, з серйозними і цивілізованими повноваженнями", - цитує прес-служба Кабінету Міністрів України слова В. Гройсмана.

За словами прем'єра, Фіскальна служба має підтримувати і захищати бізнес, а не створювати для нього штучні перешкоди.

При цьому глава уряду вважає неприпустимим відродження ліквідованого Міністерства доходів і зборів.

В.Гройсман висловив сподівання, що виконувач обов'язків голови ДФС Мирослав Продан зможе ввести нові системні зміни і сервіси для підтримки малого та середнього бізнесу.

"Потрібна повна модернізація митниці, і дуже багато потрібно зробити для технічного переоснащення. Буквально зараз буде оголошено тендер із закупівлі стаціонарних сканерів для митниці. Це означатиме лише одне: щілин, через які можна проводити сірий імпорт або контрабанду, буде дедалі менше і менше. це чинитиме позитивний вплив і на українське виробництво", - сказав прем'єр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА