16:55 04.07.2017

МВЦ розпочинає будівництво нової черги виставкового центру

2 хв читати

ТОВ "Міжнародний виставковий центр" ("МВЦ", Київ), власник однойменного столичного виставкового комплексу, починає будівництво нових виставкових павільйонів і споруд загальною площею 80 тис. кв. м.

Як повідомила прес-служба МВЦ у вівторок, проект передбачає кілька черг будівництва.

Завершення першої черги будівництва на 12 тис. кв. м заплановано на осінь 2018 року. До неї увійдуть новий двоповерховий виставковий павільйон, кілька конференц-залів і адміністративно-сервісні приміщення.

Крім цього, передбачається будівництво інших виставкових залів, універсального залу на 2,5 тис. глядачів, яке може бути використане як конгрес-хол і концертний зал, офісно-готельного корпусу на 13 поверхів, підземних багаторівневих паркінгів на 736 машин, допоміжних технічних і інших сервісних приміщень.

За інформацією прес-служби, в нових будинках будуть впроваджені технології енерго- та ресурсозбереження (індивідуальні джерела тепла, сучасні прилади для обігріву вентиляційних потоків - руфтопи, сучасні нові трансформаторні підстанції, теплові насоси та ін.).

Як стверджують в МВЦ, будівництво додаткових об'єктів дасть змогу створити близько 700 робочих місць.

Як повідомлялося, ТОВ "МВЦ" в 2015 році у виданні "Хрещатик" заявило про плани реалізувати проект будівництва третьої черги виставкового центру з дворівневим паркінгом на ділянці площею 8,93 га на просп. Броварський, 15 у Дніпровському районі Києва.

ТОВ "МВЦ" створено в 1999 році. Є власником найбільшого в Україні однойменного виставкового центру в Києві.

Чистий збиток ТОВ у 2015 році зріс на 74,2% порівняно з 2014 роком - до 5,538 млн грн, чистий дохід зріс на 12,6% і склав 71,382 млн грн. Обсяг незавершеного будівництва станом на 2015 рік оцінювали в 5,193 млн грн.

Загальна площа трьох павільйонів МВЦ (15 в'їзних груп, парковка розрахована на 2,5 тис. машиномісць) на січень 2015 року становить 58 тис. кв. м (зокрема площа виставкових залів - 28,02 тис. кв. м, висота від підлоги до ферм перекриттів залів - до 25 м).

МВЦ також містить, зокрема, конгрес-хол і 14 стаціонарних конференц-залів на 90-600 місць і кімнати для переговорів тощо.

За даними Єдиного держреєстру на 4 липня 2017 року, учасниками ТОВ були "Крателсо Б.В" (66,7%, Нідерланди), директор МВЦ Анатолій Ткаченко та Віктор Ткаченко (обидва - по 16,65%).

Статутний капітал ТОВ "МВЦ" на 28 січня 2015 року становив 18,022 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА