01:42 05.07.2017

У Баку повідомили про загибель жінки і дівчинки в результаті обстрілу з вірменського боку

1 хв читати

Жінка і дворічна дівчинка загинули у вівторок в Азербайджані в результаті обстрілу з вірменської сторони з використанням мінометів і гранатометів, повідомляє прес-служба Міністерства оборони Азербайджану.

"В результаті провокації вірменської сторони загинули Сахиба Гулієва, 1967 року народження, і Захра Гулієва, 2015 року народження. Що отримала в результаті обстрілу осколкове поранення Сервіназ Гулієва, 1965 р.н., госпіталізована і перебуває на операції", - йдеться в повідомленні оборонного відомства.

Міноборони уточнює, що вірменські ЗС обстріляли з 82- і 120-міліметрових мінометів і станкових гранатометів село Алханли Фізулінського району Азербайджану у вівторок приблизно о 20:40 за місцевим часом.

Азербайджанська сторона поінформувала міжнародні структури про те, що трапилося.

"В результаті вжитих ВС Азербайджану відповідних адекватних заходів в цьому напрямку ворожий вогонь було подавлено. Відповідальність за криваву провокацію повністю лежить на військово-політичному керівництві Вірменії", - заявило Міноборони Азербайджану.

Ситуація в зоні карабаського конфлікту різко загострилася в ніч на 2 квітня 2016 року. Почалися бойові дії із застосуванням авіації і артилерії. Сторони звинуватили один одного в порушенні перемир'я на лінії зіткнення.

5 квітня 2016 року в Баку і столиці невизнаної НКР Степанакерті заявили про досягнення угоди про припинення вогню в зоні карабаського конфлікту. З тих пір сторони щодня обмінюються звинуваченнями в порушеннях перемир'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА