21:33 11.07.2017

На виїзді з Києва невідомі обстріляли автомобіль, одну людину поранено

2 хв читати

У Голосіївському районі Києва невідомі обстріляли червоний легковий автомобіль "Шкода Октавіа", одну людину поранено, повідомляє "еспресо" у вівторок.

"На місці події знаходиться закривавлений потерпілий. Нападники втекли в невідомому напрямку. З яких причин невідомі відкрили вогонь по автомобілю поки не відомо. На місці події працює слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

На знімках з місця події видно, що автомобіль був обстріляний на околиці міста, далеко від забудови. Автомобіль оточений, поруч знаходиться кілька автомобілів поліції.

Як повідомляє інтернет-спільнота dtp.kiev.ua, це було збройне пограбування, потерпілий - водій автомобіля. "Розбій зі стріляниною в Києві, зараз. Біля ТНК на Видубичах ... За попередньою інформацією, на водія Шкоди напали, забрали сумку з грошима, близько 2,5 млн грн", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, постраждалий отримав поранення в руку, при цьому був зупинений правоохоронцями. "Була стрілянина, поранили руку, він наздоганяв злодіїв, його зупинила поліція. Кулю видно на сидінні, зламаний ключ у замку, авто працює", - інформують автори повідомлення.

У той же час в поліції Києва агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що потерпілий, 1966 р.н., поранений в руку з травматичної зброї.

Інцидент почався під мостом на Столичному шосе в Голосіївському районі, де виявили гільзи і розбите скло, але всі учасники з місця події виїхали, а потерпілий був знайдений в іншому місці. За його словами, нападники втекли на автомобілі "Шкода".

"Працює слідчо-оперативна група, розбираються ... Швидше за все, буде кримінальне провадження за ст.187 (розбій - ІФ) Кримінального кодексу України", - сказав співрозмовник агентства.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА