21:21 17.07.2017

Підліток загинув, двоє людей постраждали під час вибуху гранати в Одесі

1 хв читати
Підліток загинув, двоє людей постраждали під час вибуху гранати в Одесі

16-річний підліток загинув, ще двоє людей отримали поранення і госпіталізовані в результаті вибуху гранати РГД-5 в Малиновському районі Одеси.

Як повідомила прес-служба Головного управління Нацполіціі в Одеській області, співробітники поліції проводять оперативно-слідчі заходи на місці події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження з вибуховими речовинами) та ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою нещасний випадок) Кримінального кодексу.

Як пізніше повідомили в поліції, слідство встановило, що гранату загиблому подарував його знайомий. Під час огляду гаража, що належить його родині, були виявлені 4 гранати Ф-1, 3 гранати РГД-5, тротилову шашку ТШ-400, 7 запалів до гранат, 2 ручні димові гранати РТГ-2Ч і 1 - РТГ-2Б, а також сигнальні освітлювальні патрони, три саперні лопати і спусковий механізм гранати РПГ-22.

Крім того, в квартирі, були виявлені патрони до автомата Калашникова калібру 5,45 і 7,62 мм. Їх кількість встановлюється, йдеться в повідомленні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА