11:16 18.07.2017

Захарченко заявив про заснування нової держави Малоросія зі столицею в Донецьку

1 хв читати
Захарченко заявив про заснування нової держави Малоросія зі столицею в Донецьку

Глава "ДНР" Олександр Захарченко заявив про заснування нової держави Малоросія.

"Ми вважаємо, що держава Україна в тому вигляді, якою вона була, не підлягає відновленню. Ми, представники регіонів колишньої України, за винятком Криму, заявляємо про заснування нової держави, яка є наступницею України. Ми згодні в тому, що нова держава називатиметься Малоросія, оскільки сама назва Україна дискредитувала себе", - сказав він журналістам.

За його словами, столицею Малоросії стає місто Донецьк, а місто Київ залишається історико-культурним центром без статусу столичного міста.

"Державним прапором Малоросії визнається прапор Богдана Хмельницького. Ми виходимо з того, що Донецька Народна Республіка, разом із Луганською Народною Республікою, залишаються єдиними територіями України, не рахуючи Криму, на яких збереглася законна влада", - сказав він.

О.Захарченко також додав, що необхідно буде запровадити в країні надзвичайний стан на три роки.

"Задля уникнення хаосу пропонуємо запровадити надзвичайний стан на три роки, на цей час заборонена діяльність будь-яких партій, у цей же термін розпочинаються розслідування із залученням міжнародної громадськості щодо злочинів в Одесі, на Майдані, на Донбасі. Це рішення дозріло вже давно, але на все свій час, і ось саме сьогодні ми пропонуємо той варіант, який дасть змогу зупинити війну", - сказав О.Захарченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА