18:47 24.07.2017

Бойовики 4 рази обстріляли позиції сил АТО в понеділок

1 хв читати
Бойовики 4 рази обстріляли позиції сил АТО в понеділок

Незаконні збройні формування з початку доби понеділка, 24 липня, станом на 18:00 4 рази порушили перемир'я, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Сьогоднішній день у зоні АТО минув відносно спокійно... Обстріли були прицільні і характеризуються як провокаційні", - повідомляється в зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

При цьому про загиблих і постраждалих унаслідок обстрілу військовослужбовців і мирних жителів в зведенні не повідомляється.

"На луганському напрямку бойовики обстрілювали з гранатометів наші позиції в Кримському. А близько 14 години ворог випустив 5 мін калібру 82 мм по опорних пунктах в Кряківці. Крім того, вдень зі стрілецької зброї бандформування вели вогонь поблизу Новоолександрівки. На маріупольському напрямку противник застосовував гранатомет поблизу Лебединського ", - йдеться в повідомленні.

При цьому в штабі АТО повідомили, що у відповідь на обстріл з боку бойовиків тричі відкривали вогонь, як це зазвичай буває у разі загрози життю військових. "З півночі і до 18 годин сили АТО тричі застосували зброю і примусили ворога до миру", - інформують у штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА