21:29 01.08.2017

"Укрпошта" знизила вартість відправки важких посилок за основними закордонними напрямками

2 хв читати
"Укрпошта" знизила вартість відправки важких посилок за основними закордонними напрямками

"Укрпошта" з 1 серпня знизила вартість пересилки посилок масою 10-30 кг авіатранспортом. В США, Китай, Канаду і Австралію вартість знижено на 25%, в Гонконг, Японію і Південну Корею - на 20%, Італію, Іспанію і Францію - на 5%, говориться в повідомленні компанії у вівторок.

Як уточнив агентству "Інтерфакс-Україна" директор з комунікацій та взаємодії з органами державної влади "Укрпошти" Михайло Василенко, для певних країн тарифи збільшилися: для Польщі, Чехії, Латвії, Німеччини в залежності від різної ваги - від 5 до 16%.

"Ці напрямки не є найбільшими за обсягами експортних пересилань міжнародних відправлень. А для Китаю, Канади, Австралії, які є головними експортними напрямами в структурі міжнародних відправлень "Укрпошти" і мають найбільші обсяги пересилання, ціни знижені", - зазначив М.Василенко.

Компанія додала, що для відправлень в Молдову і Росію вартість наземного пересилання знижено на 25% і 23% відповідно, а тарифи на універсальні послуги з пересилання міжнародних відправлень вагою до 10 кг залишилася без змін.

У повідомленні наголошується, що "Укрпошта" активно розвиває експортний напрямок, частка якого зросла на третину з початку року.

Крім того компанія заявила про готовність укладати договори з корпоративними клієнтами - регулярними відправниками з наданням їм знижок від 5% до 25% на пересилання міжнародних відправлень і отриманням безкоштовних консультацій штатного митного брокера.

"Укрпошта" вказує, що її мережа з 11,5 тис. відділень є найбільшою в Україні за можливістю оформлення міжнародних відправлень. Компанія має партнерство зі 192 національними поштами і може доставляти відправлення в 234 країни і території в рамках спрощеного митного оформлення товарів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА