18:18 04.08.2017

Порошенко готовий залучити до розслідування вбивства журналіста Шеремета іноземних фахівців

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко обіцяє докласти всіх зусиль для пошуку та притягнення до відповідальності виконавців і замовників убивства українського журналіста Павла Шеремета.

"Ми зустрічаємося і зі слідчими, і з родичами. Ми маємо зробити все для того, щоб і замовники, і виконавці були притягнуті до відповідальності... Ми зі свого боку, я зі свого боку, зробимо все, щоб убивці були знайдені. Я сказав, що це справа честі для Національної поліції. І слідчі, і ми це з контролю не знімемо", - сказав П.Порошенко журналістам у Києві в п'ятницю після заходів із нагоди Дня Національної поліції України, відповідаючи на запитання щодо результатів розслідування вбивства П.Шеремета.

Глава держави наголосив, що на зустрічі з родичами П.Шеремета він просив, "щоб вони дали мені пропозиції щодо залучення іноземців до складу слідчої групи".

"Я із задоволенням зроблю все, щоб забезпечити прозорість та ефективність, а також можливість роботи іноземців у складі (слідчої групи - ІФ)", - запевнив він.

20 липня 2016 року в центрі Києва була підірвана машина керівника "Української правди" Олени Притули, в якій перебував П.Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху. Слідчі заявили, що вважають пріоритетною версією вбивства П.Шеремета його журналістську діяльність в Україні та інших країнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА