16:15 14.08.2017

Аукціон з продажу 25% акцій "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок

1 хв читати
Аукціон з продажу 25% акцій "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок

Запланований на15 серпня аукціон з продажу Фондом державного майна (ФДМ) 25% акцій ПАТ "Одесаобленерго" не відбудеться через відсутність заявок, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" перший заступник голови правління "Української біржі" (УБ, Київ ) Євген Комісаров.

Як повідомлялося, ФДМ наприкінці липня оголосив про початок проведення біржових аукціонів з продажу акцій восьми енергопостачальних компаній (обленерго) та енергогенерувальних компаній.

Зокрема, 15 серпня були заплановані торги на УБ з продажу 25% акцій ПАТ "Одесаобленерго" (стартова ціна - 631,3 млн грн), 16 серпня заплановано кілька аукціонів: на фондовій біржі "Іннекс" з продажу блокпакета ПАТ "Донецькобленерго" (стартова ціна - 143,8 млн грн), на "Українській міжбанківській валютній біржі" з продажу блокпакета ПАТ "Донбасенерго" (початкова ціна - 669,2 млн грн), на біржі "Перспектива" з продажу блокпакета ПАТ "Сумиобленерго" (стартова ціна - 370,2 млн грн). 18 серпня заплановані два аукціони на біржі ПФТС: з продажу блокпакета ПАТ "ДТЕК Західенерго" (початкова вартість - 347,6 млн грн) і ПАТ "Київенерго" (стартова ціна - 759,6 млн грн). 31 серпня на ПФТС заплановані ще два аукціони: з продажу 25% акцій ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" (початкова вартість - 728,2 млн грн) і ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго" (стартова ціна - 728,2 млн грн).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА