12:55 16.08.2017

Генштаб ЗСУ передбачив низку заходів з огляду на потенційні загрози, які становлять російсько-білоруські навчання "Захід-2017"

1 хв читати
Генштаб ЗСУ передбачив низку заходів з огляду на потенційні загрози, які становлять російсько-білоруські навчання "Захід-2017"

Генштаб Збройних сил України розробив комплекс заходів щодо реагування української армії на загрози, які можуть виникнути у зв'язку з проведенням російсько-білоруських навчань "Захід-2017", заявляє міністр оборони України Степан Полторак.

"Ми відстежуємо ситуацію і знаємо про всі пересування російських військ уздовж нашого кордону. Ми розуміємо, які загрози можуть виникнути, й адекватно реагуватимемо на загрози, які становлять ці навчання. Генеральний штаб передбачив низку заходів, які були б адекватними на ці загрози", - сказав він журналістам у Києві в середу.

При цьому міністр пояснив, що навчання потенційно становлять загрозу, тому що велика кількість особового складу ЗС РФ пересувається до українського кордону, "а зараз усе, що відбувається на нашому кордоні, ми розцінюємо як недружній крок".

С.Полторак запевнив, що ЗСУ на сьогодні здатні виконати всі поставлені перед ними завдання.

"Якщо порівняти українську армію зразка 2014 року і 2017 року, то бачимо серйозні зрушення, але є й проблеми, які вирішуються. Для вирішення тилових питань необхідно вдосконалювати законодавчу базу і більше працювати з виробниками. Робота в цьому напрямі триває", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА