15:31 17.08.2017

НАБУ здійснює обшук в НКРЕКП у рамках справи про "Роттердам+"

1 хв читати
НАБУ здійснює обшук в НКРЕКП у рамках справи про "Роттердам+"

У Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) підтверджують факт проведення обшуку в Національній комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

"Ми підтверджуємо факт проведення обшуків", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі НАБУ в четвер, зазначивши, що йдеться про проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження про змову в інтересах генкомпаній під час затвердження формули "Роттердам+".

Раніше про цей обшук агентству повідомив голова НКРЕКП Дмитро Вовк. "Дізнався про обшук, перебуваючи на нараді в Кабміні. Коли прибув на місце, то хлопці в камуфляжі без знаків розрізнення сказали, що мені не можна заходити. Пред'явив посвідчення голови комісії - все одно не пустили на робоче місце, навіть до приміщення. Працівників комісії утримують, у частини немає зв'язку - напевно, забрали телефони. Адвокатів, ні мого, ні співробітників, також не впускають... Вибили металопластикові двері, в чому не було ніякої потреби", - розповів він.

Д.Вовк наголосив, що через обшуку НАБУ зірване заплановане на сьогодні засідання НКРЕКП, заблокована робота регулятора.

Як повідомлялося, НАБУ підозрює членів НКРЕКП у змові в інтересах генкомпаній під час затвердження формули "Роттердам+".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА