19:22 17.08.2017

ФСБ Росії готує в Україні теракти та вбивства громадських і державних діячів

1 хв читати

Служба безпеки України має оперативну інформацію про активізацію розвідувально-диверсійної діяльності російських спецслужб на території України і лише за останній місяць виявила три диверсійні групи, що готували теракти в Україні, заявляє глава СБУ Василь Грицак.

"У нас є оперативна інформація щодо подальшої ескалації розвідувально-терористичної діяльності російських спецслужб на території нашої держави. Російська Федерація продовжує направляти на українську землю групи для здійснення терористичних актів на нашій території", - сказав В.Грицак на брифінгу в Києві в четвер.

Він повідомив, що головними цілями таких дій є об'єкти життєзабезпечення, інфраструктури. "Також метою ставиться вбивство окремих суспільно-політичних діячів, як правило, це можуть бути якісь яскраві особистості, незалежно (від того - ІФ) з влади чи з опозиції", - сказав глава СБУ.

В.Грицак розповів, що фіксуються неодноразові спроби російської сторони організувати псевдопротестні акції на етнічному ґрунті, систематично запускаються фейкові новини "про постачання до Північної Кореї ракетних двигунів, про затримання в Криму та окремих територіях Луганська і Донецька, які перебувають під окупацією, диверсійних груп, які начебто направляє СБУ".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА