19:13 18.08.2017

Бойовики використовують запальні боєприпаси на лінії розмежування

1 хв читати
Бойовики використовують запальні боєприпаси на лінії розмежування

Незаконні збройні формування застосовують запальні боєприпаси, навмисно підпалюють поля та лісосмуги на лінії розмежування сторін із метою витіснення підрозділів Збройних сил України із зайнятих ними позицій, заявляє українська сторона СЦКК у відповідь на аналогічні зустрічні звинувачення на адресу сил АТО з боку бойовиків.

"Стан справ свідчить про протилежне. Протягом останніх декількох днів було відзначено застосування такої тактики дій (бойовиками - ІФ) в районах населених пунктів Зайцеве, Катеринівка, Мар’їнка, Новотошківське і Верхньоторецьке. Свідоме ігнорування бойовиками негативних наслідків спустошення землі свідчить про відсутність зацікавленості у розв’язанні конфлікту мирним шляхом", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Українська сторона СЦКК засуджує такі дії незаконних збройних формувань, зазначаючи, що вони є прямим порушенням Мінських домовленостей, і закликає припинити застосування такої тактики під час врегулювання конфлікту.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА