13:59 20.08.2017

У київському метро зловили диггера

1 хв читати
У київському метро зловили диггера

Іноземець пробрався у тунель київського метрополітену в суботу ввечері, проте його зупинили правоохоронці, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, чоловік 1990 р.н. стрибнув з платформи і пішов у тунель. "Інцидент стався ввечері між станціями метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності"... Дії порушника наражали його на небезпеку і могли призвести до збою в роботі столичного метро", - зазначають в поліції.

Правоохоронці затримали чоловіка, ним виявився громадянин іншої держави, який пояснив, що намагався пробратися у підземні споруди метрополітену, тому що займається диггерством.

Іноземеця доставили в управління поліції метрополітену столичного управління Національної поліції. Проти нього складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, санкція якої передбачає накладення штрафу або громадські виправні роботи, або адміністративний арешт на термін до 15 діб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли шість громад у прикордонні Сумської області

Ворог атакував артилерією та дронами Дніпропетровську область, є поранений і пошкодження

Поки у Москві лицемірно використовують термін "багатополярність", ми створюємо реальний інструмент реальної багатополярності - Зеленський про Саміт миру

Кабо-Верде першою з країн Африки підтвердила участь у Саміті миру

РФ вдарила по об'єктах критичної інфраструктури Кіровоградської області, поранено дитину 9-ти років

Зеленський: Будь-яка затримка в постачанні зброї та снарядів Україні коштуватиме надто дорого для всіх у світі, хто хоче захисту від Росії

Ворожий БПЛА влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури на Полтавщині, сталося загоряння

Ворожі ракети зафіксовані на Вінниччині, є влучання

Сили оборони мають певні успіхи на лиманському напрямку

Об'єкти критичної та цивільної інфраструктури Запоріжжя зазнали масованої атаки ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА