16:48 20.08.2017

У Скадовську патрульний автомобіль м. Дніпро зіткнувся зі "швидкою"

1 хв читати
У Скадовську патрульний автомобіль м. Дніпро зіткнувся зі "швидкою"

Автомобіль патрульної поліції і карета "швидкої допомоги" зіткнулися у Скадовську Херсонської області в суботу ввечері, постраждали водій "швидкої" і фельдшер, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"Вчора близько 20:30 до чергової частини Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення, що на одному з перехресть міста зіткнулися автомобілі патрульної поліції і швидкої допомоги", - повідомляється на офіційному сайті Нацполіції.

Попередньо встановлено, що обидва автомобілі рухалися вулицею Гагаріна в одному напрямку: попереду - карета "швидкої допомоги", а за ним патрульний автомобіль поліції м. Дніпро. Поліцейські були у відрядженні на час курортного сезону.

"За словами свідків, автомобіль служби "103" рухався без проблискових маячків, а патрульна "Тойота Пріус", включивши звуковий сигнал і маячки, почала випередження "швидкої". На перехресті з вул. Балтазарівської водій "швидкої допомоги" почав здійснювати поворот вліво і автомобіль поліції з ним зіткнувся. Внаслідок ДТП водій "швидкої" та фельдшер зазнали легких тілесних ушкоджень. Патрульні поліцейські не постраждали", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (доручення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом), тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА