20:30 20.08.2017

У зоні АТО поранений український військовий

1 хв читати

Незаконні збройні формування 19 раз порушили режим перемир'я на Донбасі з початку доби за станом на 18:00 неділі, 20 серпня, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центру штабу АТО в своєму зведенні, опублікованому в соцмережі Facebook.

"Найбільша активність супротивника фіксувалася на луганському напрямку. Тут, на підступах до Новозванівки, бандити випустили по нашим опорним пунктам щонайменше 24 міни калібру 120 і 82 мм. Крім того, під ворожим вогнем опинилися українські позиції в районі Новотошківського, Новоолександрівки, Троїцького. А в результаті мінометного обстрілу наших укріплень біля Попасної один український боєць отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики двічі обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів Авдіївську промзону, а поблизу Пісок застосовували міномети різних калібрів.

На маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО біля Павлополя і Чермалика з 82-мм мінометів.

У штабі АТО відзначають, що протягом дня інтенсивність обстрілів українських позицій незаконними збройними формуваннями в районі проведення АТО не зменшилася.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА