10:39 21.08.2017

"Нафтогаз" припинить повноваження незалежного члена наглядової ради Проктора з 30 вересня

1 хв читати
"Нафтогаз" припинить повноваження незалежного члена наглядової ради Проктора з 30 вересня

Повноваження незалежного члена наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Чарльза Проктора будуть припинені з 30 вересня 2017 року.

Згідно з повідомленням НАК в системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідне рішення закріплене протоколом позачергового засідання НР "Нафтогазу" від 15 серпня 2017 року.

Як повідомлялося, реформу корпоративного управління в "Нафтогазі України" Кабінет Міністрів почав у 2015 році відповідно до принципів ОЕСР. У травні 2016 року сформовано наглядову раду НАК в особі британців Маркуса Річардса, Ч.Проктора і Пола Ворвіка. Від Кабінету Міністрів до ради увійшли перший заступник голови МЕРТ Юлія Ковалів, від адміністрації президента - екс-глава Міненерговугілля Володимир Демчишин.

Пізніше Ю.Ковалів вирішила подати у відставку, перейшовши на посаду глави Офісу інвестиційної ради при президенті України. Її повноваження припинені з 17 квітня 2017 року.

Кабінет Міністрів 29 березня 2017 року вирішив розширити кількісний склад НР "Нафтогазу" з п'яти до семи осіб, додавши в нього ще одного незалежного члена і одного від держави.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА