14:54 22.08.2017

"Укроборонпром" показує на експозиції озброєнь "Міць нескорених" у Києві понад 30 зразків ОВТ, зокрема, танки, БМП ЗРК, артозброєння

1 хв читати
"Укроборонпром" показує на експозиції озброєнь "Міць нескорених" у Києві понад 30 зразків ОВТ, зокрема, танки, БМП ЗРК, артозброєння

Держконцерн "Укроборонпром" представляє на експозиції озброєнь "Міць нескорених", що відкрилася в понеділок у Києві та приурочена до 26-ї річниці Незалежності України, понад 30 одиниць озброєнь і військової техніки (ОВТ), повідомила прес-служба держконцерну.

"Укроборонпром" продемонструє вже перевірені в боях танки і бронетранспортери, артилерійські знаряддя і зенітно-ракетні комплекси ", - наголошується в повідомленні.

Як уточнюють у держконцерні, серед військової техніки, що презентує "Укроборонпром" загалу - танк Т-72АМТ, модернізований на столичному бронетанковому заводі спільно з воїнами АТО, а також один з найпотужніших і найзахищеніших танків світу - український основний бойовий танк (ОБТ) БМ "Оплот".

Відвідувачі експозиції також зможуть ознайомитися з новою розробкою українського ОПК - РСЗО "Верба", що має замінити в українській армії відомі радянські РСЗВ "Град", наголошується в повідомленні.

Свою продукцію на виставці демонструють Київський, Миколаївський, Львівський, Житомирський і Харківський бронетанкові заводи, що входять до держконцерну ДП "Завод ім. Малишева", ДП "Харківське конструкторське бюро ім. Морозова", Шепетівський і Балаклійський ремонтні заводи, ДВТП "Граніт", ДП "Львівський радіоремонтний завод", ДП "Укроборонсервіс", уточнює прес-служба.

Виставка озброєнь "Міць нескорених" триватиме з 22 до 27 серпня. Загалом уздовж Хрещатика, від вулиці Інститутської до Європейської площі, розміщено близько 70 одиниць військової техніки, зокрема й техніка ЗСУ, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, а також нові розробки ОПК України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА