08:02 27.08.2017

Син нардепа Шуфрича збив людину на пішохідному переході

2 хв читати
Син нардепа Шуфрича збив людину на пішохідному переході

У центрі Києва в суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича на пішохідному переході збив пішохода, якого госпіталізували з численними травмами, повідомляє прес-служба нардепа в "Фейсбуці".

Зазначається, що автомобіль марки Bentley не належав синові народного депутата, а був узятий напрокат.

"У суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, скоїв ДТП на автомобілі марки Bentley, який йому не належав, а був на його прохання наданий автосалоном для зйомок кліпу товариша, реп-виконавця, відомого під сценічним ім'ям Pabl на парковці клубу FreeДом. Це сталося, коли Нестор Шуфрич-молодший їхав повертати автомобіль в автосалон. Сам виконавець перебував при цьому на передньому пасажирському сидінні", - йдеться в повідомленні.

Постраждалим виявився 31-річний чоловік. Унаслідок ДТП він дістав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови, ступінь яких встановлюється.

Також у прес-службі народного депутата зазначають, що Н.Шуфрич-молодший не залишав місце події, одразу пішов на контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується також, що він у супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

При цьому Н.Шуфрич заявляє, що його син максимально сприятиме слідству, до його завершення не залишить територію України і перебуватиме в Києві й області, для чого добровільно здасть всі документи, що дають можливість виїхати за кордон.

Постраждалому буде надано максимальну допомогу.

За інформацією очевидців, син нардепа Н.Шуфрича в момент аварії перебував на водійському сидінні, але пізніше пересів на пасажирське.

У Головному управлінні Національної поліції Києва підтвердили інформацію про те, що сталася ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Аварія сталася вчора (в суботу, 26 серпня, - ІФ) близько 22:30 в Печерському районі Києва: автомобіль "Бентлі" на пішохідному переході збив чоловіка. Постраждалого з травмами тіла "швидка" доправила в лікарню", - інформує прес-служба в неділю.

Також повідомляється, що на момент аварії в салоні іномарки разом з водієм 1994 року народження, перебував його товариш. Відомо, що авто не належить водієві, а було взято в оренду.

Наразі водій пройшов тест на визначення стану сп'яніння і обстеження в лікарні: результати засвідчили, що людина твереза. Водночас у нього взяли аналізи для встановлення наявності наркотичного сп'яніння.

Неподалік від місця події поліція виявила камери відеоспостереження, записи з яких буде вилучено в установленому законодавством порядку.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучено до матеріалів кримінального провадження. Автомобіль вилучили і доправили на штрафмайданчик.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

Унаслідок атаки БПЛА в Одесі четверо постраждалих перебувають у лікарні, двоє з них - діти - Труханов

Верховна Рада має намір дозволити місцевому голові в певних випадках призначати старосту громади

ВР звільнила сімох членів Рахункової палати - нардеп

Окупанти обстріляли Харків, інформація про постраждалих уточнюється - мер

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА