15:36 28.08.2017

Міністр енергетики США відклав візит до України

1 хв читати
Міністр енергетики США відклав візит до України

Міністр енергетики США Рік Перрі відклав запланований на 29 серпня візит до України в зв'язку з ліквідацією наслідків урагану "Харві" в штаті Техас (США), повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в посольстві США в Україні.

"Так, міністр відклав свій візит", - сказали агентству в посольстві США в понеділок.

За інформацією дипломатів, візит відкладено у зв'язку з тим, що наразі Р.Перрі перебуває в штаті Техас, постраждалому від стихії.

У свою чергу в повідомленні прес-служби НАК "Нафтогаз України" говориться, що компанія вирішила перенести презентацію і обговорення стратегії "Нафтогазу", заплановані на 31 серпня, на листопад.

"Ми вважаємо за необхідне залучити до обговорення ключових міжнародних партнерів України на вищому рівні. Однак через ураган" Харві "в США цього тижня американські учасники заходу, зокрема й міністр енергетики Рік Перрі та голова ОПІК Рей Вошберн, були змушені переглянути свої плани і не зможуть відвідати Київ".

Як повідомлялося, близько 6,8 млн осіб в Техасі, це близько чверті населення найбільшого штату в США, постраждали від удару урагану "Харві", який обрушився на узбережжя сполучених Штатів в ніч на суботу, повідомив в понеділок телеканал Ей-Бі-Сі Ньюс.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА