18:58 28.08.2017

Прокуратура вручила підозру першому заступнику мера Ірпеня

1 хв читати
Прокуратура вручила підозру першому заступнику мера Ірпеня

Прокуратура Київської області в понеділок повідомила про підозру першому заступнику міського голови Ірпеня (Київська обл.) Дмитру Христюку в розкраданні (разом з мером цього міста Володимиром Карплюком) бюджетних коштів і земель на десятки мільйонів гривень.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, дії Д.Христюка кваліфіковані за ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 4 ст. 28 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчиненого у складі злочинної організації), ч. 4 ст. 28 ч. 1 ст. 205 (фіктивне підприємництво, вчинене у складі злочинної організації), ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів вчинене у складі злочинної організації), ч. 4 ст. 28 ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, досконалий в складі злочинної організації), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Першого заступника мера Ірпеня допитали як підозрюваного, прокуратура також клопоче про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося, мера Бучі Анатолія Федорука та мера Ірпеня В.Карплюка підозрюють у незаконному передання земельних ділянок у власність своєму оточенню.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА