17:37 29.08.2017

Фінальний аукціон з продажу 25% акцій "Донбасенерго" не відбудеться через відсутність заявок

1 хв читати
Фінальний аукціон з продажу 25% акцій "Донбасенерго" не відбудеться через відсутність заявок

Запланований Фондом держмайна (ФДМ) України на 30 серпня останній аукціон з продажу 25% акцій ПАТ "Донбасенерго" не відбудеться через відсутність заявок, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Фонду.

На купівлю державного пакета акцій в ПрАТ "Спільне українсько-казахстансько-російське підприємство з виробництва ядерного палива" (СП "УкрТВС", Київ) надійшло шість заявок, уточнили у ФДМ. Конкурс відбудеться об 11:00.

Раніше через відсутність заявок не відбулися всі заплановані аукціони з продажу 25% акцій ПАТ "Одесаобленерго" і ПАТ "Сумиобленерго".

На 31 серпня на ПФТС заплановано ще два аукціони: з продажу 25% акцій ПАТ "ДТЕК Дніпрообленерго" та ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго".

Як повідомлялося, компанія Ornex, що входить до групи "СКМ", придбала на фондовій біржі ПФТС 18 серпня по 25% акцій ПАТ "ДТЕК Західенерго" і ПАТ "Київенерго". Ціна 25% акцій "ДТЕК Західенерго" склала 417,163 млн грн, що на 20% вище за стартову ціну, тоді як 25% акцій "Київенерго" були куплені за стартовою ціною в 759,633 млн грн.

Крім цього, Ornex 16 серпня придбала на аукціоні ФДМ 25% акцій ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго" за стартовою ціною 143,8 млн грн. Торги проходили на фондовій біржі "Іннекс".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА