19:46 29.08.2017

У Литві підтримують якнайшвидше створення в Україні антикорупційного суду

1 хв читати
У Литві підтримують якнайшвидше створення в Україні антикорупційного суду

Міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс виступає за створення в Україні спеціалізованого антикорупційного суду найближчим часом.

"Ми вітаємо зусилля спеціальних антикорупційних органів України в боротьбі з корупцією і сподіваємося, що вони і надалі зможуть працювати ефективно і незалежно. Не менш важливо, щоб справи, які вони розслідують, доходили до суду, досягалися конкретні результати і з'являлися обвинувальні вироки. Також важливо створити Спеціалізований антикорупційний суд у найкоротші терміни", - сказав глава МЗС на зустрічі з керівництвом Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в рам ках їх візиту в Литву.

Як повідомляє прес-служба НАБУ, 28-29 серпня представники Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури за підтримки програми "Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні" (EU Anti-Corruption Initiative) переймали досвід литовських правоохоронних органів з розслідування корупційних злочинів, кваліфікованих як незаконне збагачення.

Представники НАБУ і САП зустрілися зі співробітниками Офісу генерального прокурора, Спеціальної служби розслідувань, Служби розслідувань фінансових злочинів, антикорупційного та правового комітетів литовського парламенту, Департаменту кримінальних справ Верховного суду Литви і Конституційного суду.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА