16:56 01.09.2017

Систему реформування сільської медицини буде презентовано найближчим часом

1 хв читати
Систему реформування сільської медицини буде презентовано найближчим часом

Президент України Петро Порошенко анонсував презентацію кардинального реформування сільської медицини і висловив надію на підтримку лікарів у цьому напрямі.

Як повідомляє прес-служба глави держави, під час зустрічі з головними лікарями медичних закладів Харківської області П.Порошенко повідомив, що найближчим часом має бути представлена система кардинального реформування сільської медицини, що передбачає забезпечення якісною медичною допомогою населення у сільській місцевості. Він наголосив на важливості імплементації цієї реформи, додавши, що в цьому питанні розраховує на підтримку медиків.

Президент зазначив, що завдяки процесу децентралізації з'явилися бюджети розвитку, які надали можливості будувати, серед іншого, лікарні. "Ми закуповуватимемо новітнє обладнання, будуватимемо лікарні, робитимемо все можливе, щоб поліпшити якість медичних послуг", - пообіцяв він.

П.Порошенко також очікує, що Верховна Рада найближчими місяцями проголосує за медичну реформу.

"Зараз, у перші місяці після відкриття роботи Верховної Ради, очікую реформу освіти, пенсійну та медичну реформи", - сказав глава держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА