19:10 04.09.2017

"Нафтогаз" оголосив тендер на інвестиційно-банківські послуги при "анбандлінгу" і залученні партнера до управління ГТС

2 хв читати
"Нафтогаз" оголосив тендер на інвестиційно-банківські послуги при "анбандлінгу" і залученні партнера до управління ГТС

НАК "Нафтогаз України" оголошує відкриті торги на надання інвестиційно-банківських послуг при відділенні діяльності з транспортування газу ("анбандлінг") і залученні партнера до управління газотраснпортною системою (ГТС) України, повідомила прес-служба компанії.

"Основні завдання, які повинні бути реалізовані: оцінка ризиків відділення і рекомендації щодо зменшення їх негативного впливу; створення умов для успішного відбору кваліфікованого партнера з управління ГТС; допомога у структуруванні взаємин з основними зацікавленими сторонами (акціонерами оператора ГТС і замовника, кредиторами, органами державної влади і т.д.)", - йдеться в повідомленні.

Як додають у НАК, підрядник також повинен надати допомогу в підготовці документів, необхідних для процесу відбору кваліфікованого партнера, зокрема підготовку проекту умов і порядку проведення конкурсу та критеріїв вибору; підготовку переліку потенційних партнерів. Крім того, перелік його завдань передбачає визначення основних комерційних умов угоди з кваліфікованим партнером; структурування угоди; інформаційний та інший необхідний супровід залучення партнера.

Очікувана вартість закупівлі послуг становить до $7,6 млн.

Учасники торгів повинні підтвердити наявність: матеріально-технічної бази, зокрема офісів, у мінімум трьох країнах ЄС; працівників відповідної кваліфікації з досвідом роботи в сфері злиттів і поглинань в нафтогазовій галузі в країнах ЄС протягом останніх п'яти років; необхідних сертифікатів; досвіду виконання аналогічних договорів.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій - до 11:00 2 жовтня 2017 року

Як повідомлялося, відповідно до постанови Кабміну № 496 від 1 липня 2016 р., відділення оператора ГТС має відбутися протягом 30 днів з дати набуття чинності остаточних рішень по суті арбітражних справ між "Нафтогазом" і "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА