17:25 06.09.2017

Кількість КПП із Кримом треба скоротити - представництво президента України в АРК

1 хв читати
Кількість КПП із Кримом треба скоротити - представництво президента України в АРК

Представництво президента України в анексованому Росією Криму вважає за доцільне ліквідувати один із пунктів пропуску на адміністративній межі з півостровом.

"Навіщо нам утримувати два пункти пропуску - "Каланчак" і "Чаплинка" - на відстані кількох кілометрів один від одного лише тому, що так зробили росіяни? Я думаю, що, виходячи з питання національної безпеки, є розуміння з боку силових структур, там має бути один єдиний пункт пропуску", - сказав постійний представник президента в Криму Борис Бабін на засіданні Комітету Верховної Ради у закордонних справах у середу.

Він висловився за те, що пункт пропуску "Чаплинка" має бути закрито.

Директор департаменту з питань Криму Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Сергій Мокренюк зазначив, що проект облаштування пунктів пропуску до Криму перебуває наразі в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.

"Щодо пропозиції ліквідації КПВВ "Чаплинка", тобто деякі зауваження щодо того, що якщо ми звужуємо пропускну спроможність в'їзду-виїзду, то можуть бути провокації з боку Росії", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА