15:46 08.09.2017

Україна має збільшити свою конкурентоспроможність у логістиці - Гройсман

1 хв читати
Україна має збільшити свою конкурентоспроможність у логістиці - Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що Україна має збільшувати свої можливості та конкурентоспроможність у сфері логістики.

"Україна має унікальне географічне положення: ми маємо порти, кордон з ЄС, угоду про вільну торгівлю з нашими європейськими партнерами, ми розвиваємо нашу українську залізницю, яка з кожним роком буде все більш надійним і якісним партнером для своїх клієнтів", - сказав В.Гройсман під час II Міжнародної транспортної конференції високого рівня "Інтегровані транспортні коридори Європа-Азія" в Одесі в п'ятницю.

Прем'єр зазначив, що Україна збільшує пасажиропотік у своїх аеропортах.

Він також додав, що Україна спільно з країнами-партнерами може збільшувати свої транспортні можливості та конкурентоспроможність у сфері логістики.

"Ми маємо об'єднати можливості України з можливостями наших партнерів, які є сьогодні тут, щоб стати більш якісними, професійними у конкурентному світі. Україна має надзвичайно великі можливості для зростання переміщення товарів, ми можемо наростити свій потенціал, який може бути у 20 разів більший, ніж ми маємо сьогодні", - сказав В.Гройсман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА