19:44 08.09.2017

У центрі Києва при підриві автомобіля загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі, його дружина отримала важкі поранення

2 хв читати
У центрі Києва при підриві автомобіля загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі, його дружина отримала важкі поранення

За попередніми даними слідства, в п'ятницю ввечері в центрі Києва шляхом закладення вибухового пристрою був підірваний автомобіль Toyota Camry з грузинської реєстрацією, в результаті чого загинув громадянин Грузії Тимур Махаурі, його дружина отримала важкі поранення, а третій пасажир - дитина, яка не постраждала.

В ході брифінгу для ЗМІ у п'ятницю ввечері директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко розповів: "В автомобілі знаходилося троє людей: це чоловік, який загинув, це жінка, яка отримала серйозні пошкодження і зараз за її життя борються медики, і це дитина, яка вижила, її життю ніщо не загрожує".

За його словами, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене суспільно небезпечним способом).

"За попередніми даними спрацював вибуховий пристрій, закладений в автомобілі. Потерпілий у нас громадянин іншої держави - він громадянин Грузії, його особа встановлена ​​... Ця особа, досить відома в кримінальних колах, і його звуть Тимур Махаурі. Він громадянин Грузії, мав стійкі зв'язки з різного роду чеченськими колами", - зазначив представник МВС.

А.Шевченко уточнив, що жінка, яка перебувала в автомобілі, є дружиною загиблого, проте він додав, що для остаточного встановлення родинних зв'язків між загиблим, жінкою і дитиною, необхідно провести слідчі дії, для яких потрібен час.

За його словами, вбивство було невипадковим: хотіли вбити саме цю людину.

Під час вибуху автомобіля біля Бессарабського ринку (вул.Велика Васильківська, 5) в центрі Києва загинув боєць добровольчого батальйону Тимур Махаурі,який воював на сході України, повідомили в ефірі телеканалу "112.Украіна" його знайомі, які прибули на місце події.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА