08:59 09.09.2017

Apple пожертвувала $ 5 млн для постраждалих від ураганів

2 хв читати
Apple пожертвувала $ 5 млн для постраждалих від ураганів

Корпорація Apple пожертвувала $ 5 млн благодійній організації Hand in Hand, яка надає допомогу постраждалим від урагану "Гарві". Про це повідомляє CNN.

Гроші також підуть на допомогу тим, хто постраждає від урагану "Ірма", що насувається на США . Apple також оголосила, що клієнти компанії зможуть переказувати гроші для постраждалих через App Store або iTunes. "Починаючи з цих вихідних, власники iPhone, Ipad і Mac, а також PC зможуть зробити пожертвування через App Store або Itunes" - повідомили в компанії.

Раніше Apple вже пожертвувала $ 3 млн. в Міжнародний комітет Червоного Хреста для постраждалих від урагану "Гарві".

Ураган "Ірма" обрушився на острови Карибського басейну 7 вересня. Жертвами урагану на островах Сен-Бартелемі і Сен-Мартен стали 10 осіб. Пориви вітру досягали 300 км / год. Центр з надзвичайних ситуацій і технологій зниження ризиків при німецькому Технологічному інституті Карлсруе оцінив завданих ураганом збитків на суму в $ 10 млрд.

Президент США Дональд Трамп назвав ураган одним з найбільш руйнівних в історії. Він також закликав жителів регіонів, які піддадуться удару стихії, виконувати вимоги представників влади і правоохоронних органів.

У штаті Флорида і Алабама були введені режими НС. Крім того, усі туристи були евакуйовані з курортів на островах Кайо-Коко і Кайо-Санта-Марія поблизу північного узбережжя Куби через наближення урагану.

У США для ліквідації наслідків урагану "Ірма" мобілізували 7 тис. бійців Національної гвардії. Також ВМС США заявили, що нададуть допомогу Флориді і направлять туди групу кораблів, включаючи авіаносець USS Abraham Lincoln, десантний корабель USS Iwo Jima і плавучий док USS New York. На борту кораблів знаходяться 300 морських піхотинців, а також три вертольоти CH-53E, 10 вертольотів MH-60S і 14 вертольотів MH-60R.

Ураган "Гарві" 25 серпня, обрушився на штати Техас і Луїзіана. Він вважається найпотужнішим ураганом в США за останні 12 років. Пориви вітру досягали 200-208 км / год. В результаті удару стихії загинули 60 осіб. Нанесений ураганом збиток був оцінений в $ 125 млрд. Президент США Дональд Трамп 9 вересня підписав документ, в якому пропонується виділити $ 15,25 млрд. постраждалим від урагану штатам.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністр військового кабінету Ізраїлю закликає запроваджувати санкції проти Ірану

Ізюмчанку, яка очолила поштове відділення під час окупації міста, засудили до 11 років в'язниці - прокуратура

Колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського оголошено в розшук

У 2023 році в судах розглянули 30% справ за статтями про колабораціонізм і держзраду - рух "Чесно"

Пожежники Копенгагена кілька годин не можуть загасити пожежу в історичній будівлі біржі

Представник Мінагрополітики на засіданні Комітету НАТО: Українські аграрії потребують підтримки, щоб гарантувати продовольчу безпеку світу

Кличко: Проїзд новим шляхопроводом на перетині Полярної та Богатирської в Києві відкриють у травні, рух Подільсько-Воскресенським мостом - у вересні

Україна шукає країну-покровителя в питанні звільнення українських цивільних осіб, яких утримує РФ - Лубінець

Рада ЄС обговорить 22 квітня постачання озброєнь Україні

Завершено евакуацію сімей із дітьми з Липецької громади - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА