19:46 09.09.2017

Губернатор Флориди закликав до негайної евакуації через ураган "Ірма"

1 хв читати
Губернатор Флориди закликав до негайної евакуації через ураган "Ірма"

Губернатор американського штату Флорида Рік Скотт звернувся із закликом до місцевих жителів якомога швидше покинути райони штату, яким загрожує ураган "Ірма", повідомляє в суботу американський телеканал CNN.

"Якщо вам віддали розпорядження евакуюватися, їдьте зараз же, не вночі, не через годину, а зараз же", - сказав губернатор.

"Шторм вже тут. Це смертельний шторм, і наш штат ніколи не бачив нічого подібного", - підкреслив він.

За словами губернатора, всього приписи евакуюватися отримали 5,6 млн осіб, і багато хто вже перебрався від узбережжя в глиб країни. Він додав, що 50 тис. чоловік розміщено в 260 притулках.

CNN повідомляє, що співробітники місцевої влади обходять будинки жителів і попереджають населення про небезпеку. Тим часом, спостерігається масовий відтік жителів з району Майамі і архіпелагу Флорида-Кіс на північ.

Ураган "Ірма" називають найпотужнішим в регіоні Атлантичного океану як мінімум за останнє десятиліття. Його жертвами стали, щонайменше, 24 людини.

Нині ураган рухається від Куби в сторону США, і його вплив уже відчувається на півдні штату Флорида. Вранці в суботу за місцевим часом епіцентр "Ірми" знаходився приблизно в 360 км на південний схід від Маямі.

За даними американських ЗМІ, ураган повинен обрушитися на південний захід Флориди, включно з містом Тампа, в неділю.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА