13:33 13.09.2017

Кабмін скасував перевірки побутових умов переселенців-працівників держорганів, органів місцевого самоврядування та військових в АТО

1 хв читати
Кабмін скасував перевірки побутових умов переселенців-працівників держорганів, органів місцевого самоврядування та військових в АТО

Уряд України скасував перевірки матеріально-побутових умов внутрішньо переміщених осіб для працівників державних органів, органів місцевого самоврядування та військовослужбовців-переселенців, які перебувають у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, що проводилися раніше щопівроку.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зачитав це рішення серед ухвалених урядом на засіданні без обговорення.

Згідно з наявним у розпорядженні агентства проектом рішення, Кабмін встановив, що контроль за проведенням соціальних виплат шляхом відвідування не рідше ніж раз на півроку фактичного місця перебування переселенця зі складанням акта обстеження матеріально-побутових умов не проводиться щодо працівників державних органів та органів місцевого самоврядування, а також осіб, які надали довідку про перебування в трудових відносинах з цими органами за умови необхідності, згідно з умов роботи, постійного перебування на подконтрольній території (за винятком відряджень за кордон).

Також уряд скасував такі перевірки для військових у зоні АТО за наявності довідки з військової частини про притягнення до проведення спецоперації. Не проводиться чергова перевірка і тих, хто, згідно з Єдиною інформаційною базою даних про внутрішньо переміщених осіб пройшов фізичну ідентифікацію в "Ощадбанку".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог атакував 13 населених пунктів Херсонської області, є постраждалі та жертви

Уночі над Дніпропетровською областю було збито десять БПЛА і чотири ракети, є постраждалі

ЗС України за добу ліквідували 820 окупантів

Окупанти за добу завдали 386 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області, є постраждалий

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА