15:33 14.09.2017

Порошенко виступає за якнайшвидше створення служби фінансових розслідувань

1 хв читати

Президент України Петро Порошенко вважає, що необхідно прискорити процес створення служби фінансових розслідувань і врегулювати взаємовідносини правоохоронних органів із бізнесом.

"Не можуть десяток правоохоронних органів по черзі стукати в двері. Навіть не стукати, а виламувати двері бізнесу. Саме тому теза про створення служби фінансових розслідувань абсолютно назріла", - сказав він під час зустрічі з представниками українського та іноземного бізнесу.

П.Порошенко зазначив, що протягом короткого періоду часу розроблений законопроект має бути запропонований бізнесу для обговорення. Він наголосив, що розгляд і ухвалення закону про службу фінансових розслідувань має відбутися якомога швидше.

Президент зазначив, що одним із пріоритетів влади є захист і підтримка середнього класу в Україні. За його словами, адміністрація президента, уряд, міністерства навчилися відкрито працювати з громадськістю, проте силові структури залишаються закритими. "Думаю, час ці двері відчинити. Навчитися чути бізнес і ефективно працювати з ними", - сказав він.

П.Порошенко додав, що не йдеться про обмеження силовиків у розслідуванні злочинів. "Розкажіть мені, навіщо влаштовувати "маски-шоу"? Чому спочатку робити "маски-шоу", а тільки потім відправляти запит на отримання інформації? Може, змінити порядок? Це буде ефективніше", - наголосив він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

АРМА запропонувало провести експертизу картин з колекції Медведчука перед їх продажем, щоб залишити у власності держави найцінніші

У Дніпропетровській області 7 загиблих, зокрема 2 дитини, 34 постраждалих - ДСНС

У Дніпровському районі збито ворожу ракету - Лисак

"Сільпо" запустив безкоштовну доставку в Харкові

Німецька Quantum Systems відкрила завод БПЛА в Україні

G7 визначила "конкретні кроки" для допомоги Україні - Кулеба

Нардепи пропонують маркувати спеціальними написами цінники та упаковку товару, виробник якого працює в державі-агресорі

Окупанти обстріляли Білопілля на Сумщині, загинув мирний житель - Офіс генпрокурора

Боррель: Сподіваюся, вже в понеділок будуть конкретні рішення надати Україні засоби ППО, зокрема Patriot

Громадяни Словаччини зібрали майже EUR2 млн на закупівлю снарядів для України методом краудфандингу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА