15:41 20.09.2017

У посольстві Великобританії занепокоєні через відставку незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу"

1 хв читати
У посольстві Великобританії занепокоєні через відставку незалежних членів наглядової ради "Нафтогазу"

Посольство Великобританії в Україні висловлює занепокоєння відставкою двох членів наглядової ради НАК "Нафтогаз України" і заявляє про перешкоди для перетворення "Нафтогазу" на прибутковий державний актив.

"Ми занепокоєні звільненням двох членів Наглядової ради НАК" Нафтогаз України ", включно з його головою. Ми вважаємо цих людей досвідченими незалежними професіоналами, налаштованими на реформування Нафтогазу", - йдеться в заяві посольства, опублікованій на його сторінці в соцмережі Facebook у середу.

У посольстві зазначають, що до звільнення співробітників наглядова рада була ефективною, зокрема, у створенні ключових комітетів, прийнятті рішень щодо кадрових призначень, створення чіткої системи внутрішнього контролю і розробки інтегральної стратегії НАК, що закладає основу для майбутнього успіху компанії і її підрозділів.

"Якщо Нафтогаз матиме належну підтримку, компанія може стати справжньою історією успіху України", - наголошується в заяві.

При цьому в посольстві заявляють про фактичне перешкоджання для реалізації потенціалу і перетворення "Нафтогазу" "на прибутковий стратегічний державний актив".

"У перспективі важливо, щоб процес призначення майбутніх членів Наглядової ради був незалежним і прозорим, щоб уряд України активно підтримував процес реформ, а "Нафтогазу" дозволили рухатися вперед. Це відповідало б зобов'язанням, взятим на себе українським урядом під час Лондонської конференції з питань реформ в Україні в липні цього року ", - йдеться в заяві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА