19:58 23.09.2017

Порошенко і глава МЗС Канади скоординували підходи до реалізації ініціативи щодо введення миротворців ООН на Донбас

1 хв читати
Порошенко і глава МЗС Канади скоординували підходи до реалізації ініціативи щодо введення миротворців ООН на Донбас

У рамках робочого візиту в Канаду президент України Петро Порошенко зустрівся з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд (Chrystia Freeland), повідомляє в суботу прес-служба глави Української держави.

"Були обговорені можливі шляхи повної реалізації взаємовигідних можливостей, що надаються Угодою про вільну торгівлю, а також подальшого поглиблення двостороннього співробітництва в оборонній сфері, включаючи підтримку України в питанні розвитку тісних партнерських відносин з НАТО", - йдеться в повідомленні.

Сторони детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі і стан реалізації Мінських домовленостей, а також скоординували підходи до реалізації ініціативи щодо розгортання миротворчої операції ООН на всій окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей.

"Було також висловлено сподівання, що Канада буде займати принципову позицію і в питанні санкцій тиску на Москву, перш за все, в контексті майбутнього головування у Великій сімці", - відзначили в адміністрації президента України.

Глава держави особливо наголосив на підтримці Канадою імплементації реформ в Україні. Зокрема, П.Порошенко подякував Х.Фріланд за особисту участь у Лондонській конференції з питань реформ в Україні в липні цього року, під час якої було оголошено про нові канадські проекти підтримки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА