10:32 26.09.2017

Компанія Dragon Capital придбала ТРК "Радіо-Ера"

2 хв читати
Компанія Dragon Capital придбала ТРК "Радіо-Ера"

Інвесткомпанія Dragon Capital завершила операцію з придбання телерадіокомпанії ТОВ "Телерадіокомпанія "Радіо-Ера".

Відповідно до прес-релізу ІК, радіостанція стане ще одним важливим активом у структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє громадсько-політичним журналом "Новий час" і однойменним інформаційним інтернет-порталом.

Сума угоди в прес-релізі не розголошується.

Прес-служба зазначає, що курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить головний редактор журналу та сайту "Новий час" Віталій Сич. Керівником проекту "Радіо-Ера FM" стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету "Коммерсантъ-Украина", радіо "Вести", а також інтернет-портал "РБК-Україна".

"Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки що не плануємо революційних змін на радіостанції", - заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Компанія також зазначає, що найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення "Радіо-Ера FM".

"Ми впевнені, що радійний досвід колективу "Ери" з одного боку, а digital-досвід і журналістська практика редакції "Новий час" - з іншого дадуть значний синергетичний ефект", - зазначив В.Сич.

ТОВ "ТРК "Радіо-Ера" було зареєстровано в 1998 році. Його статутний капітал становить 300 тис. грн. Кінцевим бенефіціаром ТРК до купівлі була фізособа-резидент Антон Симоненко.

Заснована у 2000 році "Драгон Капітал" - одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ГУР про знищення російського катера "Мангуст": Досить нова розробка окупантів, знищено разом із БК та озброєнням

Сирський дві доби провів на покровському та курахівському напрямках, ухвалив рішення щодо посилення оборони резервами

ДТЕК за тиждень відновив електропостачання у трьох областях для 112 тис. абонентів

На місці пожежі в Кропивницькому виявлено тіло одного загиблого - голова ОВА

Стано: Боррель проти участі представників ЄС у церемонії інавгурації Путіна

У Кропивницькому пожежа на підприємстві, інформація про постраждалих уточнюється - ДСНС

В Україні очікуються нічні заморозки на поверхні ґрунту

ГУР про скупчення РФ угруповання військ на північному напрямку: Все відомо, опрацьовуються необхідні дії та рішення з боку України

Фон дер Ляєн за підсумками зустрічі з Макроном і Цзіньпінем: Сподіваємося, що Китай використає свій вплив на Росію, щоб покласти край війні

У Києві станція метро "Поштова площа" працює у звичайному режимі, ризиків підтоплення немає - КМДА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА