19:04 28.09.2017

Генпрокуратура і Нацполіція провели обшуки в Мінсоцполітики

1 хв читати
Генпрокуратура і Нацполіція провели обшуки в Мінсоцполітики

Генеральна прокуратура України спільно з Національною поліцією провела обшуки в Міністерстві соціальної політики України в рамках розслідування фактів сприяння чиновниками міністерства в здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати до державного бюджету, а також розкрадання бюджетних коштів.

"Генпрокуратура спільно з Нацполіцією провели обшуки в Міністерстві соцполітики України", - написала прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в мікроблозі "Твіттер" у четвер.

У свою чергу, як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, управління Генпрокуратури України з розслідування злочинів, скоєних злочинними організаціями, розслідує кримінальне провадження щодо посадових осіб Міністерства соціальної політики України за фактом сприяння ними керівникам комерційних структур в здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків і обов'язкових платежів до державного бюджету, а також за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціального незахищених категорій населення за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За інформацією Генпрокуратури, у четвер, 28 вересня, було проведено обшуки у заступника міністра соцполітики та інших посадових осіб міністерства.

"Наразі досудове розслідування триває, для повного і всебічного дослідження обставин скоєних правопорушень вживаються необхідні слідчі дії", - зазначено в повідомленні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст, приуроченому до Дня Європи

РФ наразі не запрошена на Саміт миру, але мирний процес без Росії неможливий - МЗС Швейцарії

Ворог не прорвався до каналу Сіверський Донець - Донбас, ситуація в районі Часового Яру контрольована, другу лінію оборони укріплено - ОСУВ "Хортиця"

За минулу добу на півдні України знищено авіаракету, два БПЛА Shahed і два "Орлани"

Нардепу Клочку повідомлено про підозру в незаконному збагаченні на понад 11 млн грн

На катерах ВМС ЗСУ "Ірпінь" і "Рені", отриманих від Естонії, виконуватимуть бойові завдання

Україна не має реалістичного плану "Б" у короткостроковій перспективі без допомоги США - Стефанішина

У п'ятницю в Україні буде тепло і сухо, на півдні вдень до 26°, у Чернігівській та Сумській областях 15-20°

Сили оборони України покращили своє тактичне становище в районі Серебрянського лісництва - ОСУВ "Хортиця"

Україна розглядає механізм ленд-лізу як запобіжник проти політичної дестабілізації серед союзників - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА