19:32 28.09.2017

Двоє прикордонників загинули в результаті підриву на розтяжці поблизу Станиці Луганської

2 хв читати

Двоє співробітників Державної прикордонної служби України загинули і один отримав поранення, підірвавшись на розтяжці недалеко від смт Станиця Луганська, повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

"Увечері 28 вересня поблизу смт Станиці Луганської внаслідок підриву на розтяжці, встановленої ворожої диверсійно-розвідувальною групою, загинуло двоє охоронців державного кордону України, ще один отримав поранення", - йдеться в повідомленні Луганської ОДА в Фейсбуці в п'ятницю.

Раніше повідомлялося, що на ділянці відділу "Станично-Луганське" в четвер, 28 вересня, близько 17:00 двоє українських прикордонників загинули, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої. Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, обидва прикордонника загинули на місці.

В інформації зазначено, що на місце події викликали карету "швидкої допомоги". Також туди прибув начальник прикордонного загону, а в регіональному управлінні та управлінні загону створена ситуаційна група.

"З метою об'єктивного вивчення всіх обставин цієї трагічної події відомство проінформує Військову прокуратуру, Національну поліцію, а також представників міжнародних місій, що працюють в зоні проведення антитерористичної операції", - повідомили в прикордонному відомстві.

У Державній прикордонній службі України висловили співчуття сім'ям загиблих прикордонників.

Пізніше директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що "загальна кількість загиблих на Донбасі захисників кордону - 69".

"Пам'ятаємо і шануємо кожного. Імена (загиблих в четвер прикордонників - ІФ) - завтра, коли повідомлять батькам. Земля пухом небесному українському воїнству", - написав Шевченко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в четвер увечері.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА