20:12 02.10.2017

ФБР не знайшло зв'язків у стрільця з Лас-Вегаса з терористичними угрупованнями

1 хв читати
ФБР не знайшло зв'язків у стрільця з Лас-Вегаса з терористичними угрупованнями

ФБР не знайшло зв'язків у 64-річного Стівена Паддока, підозрюваного в стрілянині в Лас-Вегасі, з терористичними угрупованнями. Про це повідомляє в понеділок агентство Associated Press з посиланням на заяву, зроблену спеціальним агентом Аароном Роузом на прес-конференції.

При цьому владі США ще належить встановити мотиви дій того, хто стріляв.

Заява про відсутність зв'язків Паддока з терористичними угрупованнями прозвучала після того, як раніше в понеділок відповідальність за подію узяло на себе терористичне угрупування ІД.

Раніше повідомлялося, що щонайменше 58 чоловік стали жертвами стрілянини, яка сталася в районі бульвару Лас-Вегас в ніч на понеділок, де на той момент проходив концерт. Постраждали до 515 чоловік.

Згідно з даними поліції, підозрюваний - Стівен Паддок - відкрив вогонь по відвідувачах музичного кантрі-фестивалю, який проходив під відкритим небом, з вікна 32-го поверху готелю в розважальному комплексі Мандалай-Бей.

Пізніше поліція повідомила, що Паддок застрелився до того, як поліція увірвалася в його номер.

Стрілянина в Лас-Вегасі стала найбільш кровопролитною серед збройних нападів в сучасній історії США. Раніше найбільш кровопролитним нападом під час масового заходу вважалася стрілянина в гей-клубі в американському Орландо в червні 2016 року. Тоді загинули 50 людей, 53 були поранені. Нападник - громадянин США афганського походження Омар Матін - був ліквідований.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА