13:06 03.10.2017

У Міноборони підтвердили інформацію про відсутність постраждалих у зоні АТО

1 хв читати
У Міноборони підтвердили інформацію про відсутність постраждалих у зоні АТО

У Міністерстві оборони України підтверджують відсутність загиблих і поранених унаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань на сході України в понеділок, 2 жовтня.

"За минулу добу загиблих і поранених унаслідок бойових дій серед лав українських військ немає", - розповів речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу у вівторок.

За його словами, на луганському напрямку бойовики за добу здійснили три обстріли, зокрема й два мінометних у с.Кримське Новоайдарського району та одну збройну провокацію біля смт Станиця Луганська з використанням гранатометів і стрілецької зброї.

На донецький напрямок припали 10 обстрілів з боку бойовиків. Найінтенсивнішими вони були в районі м.Авдіївка і селищ Зайцеве і Майорськ на північ від Горлівки, але там застосовувалося лише легке озброєння. Тричі незаконні збройні формування відкривали провокаційний вогонь біля Донецького аеропорту. У більшості випадків сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

На маріупольському напрямку бойовики здійснили чотири обстріли Села Павлопіль, Водяне та Широкиного поблизу Маріуполя обстріляли з гранатометів і великокаліберних кулеметів, м.Мар'їнка - з гранатометів. За словами О.Мотузяника, під час обстрілу Мар'їнки снаряди падали і на житловий сектор, пошкоджено два будинки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА