18:59 03.10.2017

Бойовики вперше від початку "шкільного перемир'я" застосували "Гради" в зоні АТО

2 хв читати
Бойовики вперше від початку "шкільного перемир'я" застосували "Гради" в зоні АТО

Кількість постраждалих унаслідок обстрілів із боку бойовиків від початку доби станом на 18:00 вівторка не збільшилася, стан обох українських військових, які дістали поранень під час нічного обстрілу, нині задовільний, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько першої години ночі бойовики з автоматичного гранатомета обстріляли наші позиції в районі Гнутового на маріупольському напрямку. У відповідь українські військові застосували зброю на ураження. У результаті цього протистояння двоє наших захисників отримали поранення. Постраждалим одразу було надано кваліфіковану медичну допомогу. На цей момент стан їхнього здоров'я задовільний", - повідомляється у зведенні штабу АТО, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Загалом, як зазначено у зведенні, бойовики чотири рази обстріляли позиції сил АТО від початку доби станом на 18:00 вівторка.

"Сьогодні, уперше від початку шкільного перемир'я проросійські найманці застосували реактивну систему залпового вогню "Град". О 16-й годині ворог випустив 15 снарядів із "Граду" по опорних пунктах сил АТО на підступах до Гнутового", - йдеться у зведенні.

На донецькому напрямку з опівночі незаконні збройні формування двічі обстрілювали південно-східні околиці м. Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомлялося, речник прес-центру штабу АТО Анатолій Стельмах уранці у вівторок повідомив, що незаконні збройні формування від початку доби 3 жовтня двічі обстріляли позиції Збройних сил України, двоє українських військових дістали поранень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА