16:55 04.10.2017

Бізнесмен Хмельницький об'єднав свої бізнес-проекти в інвестгрупу UFuture

3 хв читати
Бізнесмен Хмельницький об'єднав свої бізнес-проекти в інвестгрупу UFuture

Український підприємець Василь Хмельницький об'єднав свої бізнес-проекти та соціальні ініціативи під брендом UFuture Investment Group.

Згідно з офіційним прес-релізом групи, UFuture Investment Group представлятиме компанії та проекти підприємця в Україні і на міжнародному рівні. Головний офіс групи розташований у Брюсселі.

"Місія нової компанії - розвивати передові та найбільш перспективні галузі в Україні шляхом залучення найкращого світового досвіду, знань, технологій менеджменту та іноземних інвестицій у проекти групи в різних секторах. Акцент буде зроблено на розвитку високих технологій, насамперед у рамках інноваційних та індустріальних парків, а також на відновлюваній енергетиці, біофармацевтиці та сучасному агропромі", - йдеться в повідомленні.

До складу групи увійшла українська девелоперська компанія UDP, спеціалізацією якої є реалізація великих інфраструктурних проектів. Крім того, конгломерат об'єднав бізнеси в таких напрямах, як UDP Renewables, індустріальний парк "Біла Церква", інноваційні парки UNIT.City і LvivTech.City.

У повідомленні наголошується, що група відкрита для створення спільних підприємств і залучення нових партнерів.

"Ми вважаємо, що Україна - перспективний ринок для розвитку, потенціал якого може бути розкритий у партнерстві місцевих і міжнародних гравців. Для нас важливо не лише залучити кошти на розвиток проектів, а й привнести в Україну технології, знання, інноваційні управлінські практики та світовий досвід. Це стане поштовхом до розвитку нової економіки в країні", - наголосив Василь Хмельницький.

Головним керуючим директором UFuture Investment Group призначено Миколу Тимощука, який раніше два з половиною роки очолював представництво Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) у Брюсселі.

Група повідомляє, що він має значний досвід роботи у сфері розвитку бізнесу, корпоративних відносин, зв'язків із громадськістю та органами влади в Україні, країнах СНД, ЄС та Північної Америки і займав керівні позиції в таких провідних міжнародних корпораціях, як Chevron та TNK-BP.

М.Тимощук координуватиме міжнародну діяльність групи, залучення інвестицій та партнерів до наявних бізнесів та перспективних проектів.

"Ми готові запропонувати міжнародним інвесторам послуги "єдиного вікна" для реалізації бізнес-проектів в Україні, насамперед у тих галузях, де у нас є експертиза. Йдеться про конкретні інвестиційні проекти з усією інфраструктурою - це і промислова нерухомість в індустріальних парках, і можливості для зростання в інноваційних парках, спільне інвестування у відновлювану енергетику, передові ініціативи в агросекторі та інші проекти групи", - зазначив він.

Як повідомлялося, В.Хмельницький розвиває різні бізнеси, віддаючи перевагу співпраці та спільному управлінню. Серед найбільш відомих проектів - відновлення аеропорту "Київ", будівництво столичних торговельно-розважального центру Ocean Plaza та комплексів "Новопечерські Липки", "Бульвар Фонтанів", "RiverStone", "Паркове місто". Інвестує у бізнеси UDP Renewables (альтернативна енергетика), "Біофарма" (фармацевтична галузь), "РТМ" (національний оператор реклами). Підтримку соціальних проектів у галузі економіки та освіти здійснює фонд В.Хмельницького K.Fund.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА