12:47 06.10.2017

Нардепи відмовилися скасувати прийняті раніше судову і пенсійну реформи

1 хв читати
Нардепи відмовилися скасувати прийняті раніше судову і пенсійну реформи

Верховна Рада не підтримала проекти постанов про скасування результатів голосувань за проекти законів, які передбачають судову і пенсійну реформи.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", жоден з чотирьох проектів постанов про скасування результатів голосування за законопроект (№6232) про внесення змін до низки процесуальних кодексів в рамках судової реформи не набрав необхідної кількості голосів народних депутатів.

Автори ініціатив щодо скасування судової реформи в пояснювальних документах зазначають, що в її розгляді були допущені порушення - не можна було вносити одним законопроектом з новими редакціями кількох кодексів, було неперсональне голосування та інші порушення регламенту Верховної Ради.

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Олена Шкрум, яка стала автором однієї з ініціатив щодо скасування судової реформи, заявила про можливі фальсифікації з поправками до другого читання документа.

Крім того, не набрав 226 мінімально необхідних голосів проект постанови про скасування результатів голосування за законопроект (№6614) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій зазначив, що ці голосування відкривають шлях для підписання судової та пенсійної реформ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА