08:40 11.10.2017

Заступнику глави Ізмаїльської прокуратури обрано запобіжний захід

1 хв читати
Заступнику глави Ізмаїльської прокуратури обрано запобіжний захід

За клопотанням Генпрокуратури заступнику керівника Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з запорукою більш ніж 265 тис грн.
"У вівторок, 10 Жовтня 2017, Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України, за яким заступнику керівника Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з визначенням розміру застави в сумі 264 640 грн.", - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок.
Підкреслюється, що розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу депутату Одеської обласної ради триває.
У відомстві нагадали, що Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання працівником прокуратури Одеської області за попередньою змовою з депутатом Одеської обласної ради неправомірної вигоди у підприємця.
В інформації уточнюється, що зазначені особи отримали у директора підприємства неправомірну вигоду в сумі $ 40 тис за перешкоджання здійсненню підприємницької діяльності, пов'язаної з вирощуванням зернових культур.
Досудове розслідування триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА