19:05 11.10.2017

Бойовики 12 разів обстріляли позиції сил АТО з початку доби

1 хв читати
Бойовики 12 разів обстріляли позиції сил АТО з початку доби

Незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир'я в районі проведення АТО з початку доби станом на 18:00 середи, загиблих і поранених у лавах українських військових немає, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Від опівночі у районі проведення АТО спостерігається тенденція до загострення обстановки... Загалом від початку доби незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир’я. Українські військові 8 разів відповідали ворогу з піхотного озброєння, не забороненого мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій втрат серед наших військовослужбовців немає", - йдеться у звіті.

Бойовики продовжили активно обстрілювати українські позиції на приморському (маріупольському) й донецькому напрямках. Із гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики двічі вели вогонь по українських опорних пунктах у районі Авдіївки. "Крім того, стрілецьку зброю противник застосовував на підступах до Невельського, Луганського та Пісків", - ідеться в повідомленні.

"На маріупольському напрямку ворог тричі бив із кулеметів і протитанкових гранатометів на околицях Талаківки. З цієї самої зброї проросійські найманці відкривали вогонь по оборонцях Широкиного", - інформує прес-центр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА