10:47 12.10.2017

Юрій Береза після побиття ультрас на матчі хоче ініціювати ухвалення закону про порядок на стадіонах

2 хв читати

 Почесний президент спортивного клубу "Дніпро-1", народний депутат України Юрій Береза (фракція "Народний фронт") був побитий увечері 11 жовтня в перерві матчу між СК "Дніпро-1" та ФК "Дніпро" ультрас. З огляду на те, що сталося, він має намір виступити з ініціативою щодо ухвалення закону про забезпечення порядку на стадіонах.

На своїй сторінці у Facebook Ю.Береза розмістив фотографії власне нападу і результат побиття (кровоточиве садно на обличчі).

"На стадіоні були діти, яких нема кому захистити. На матч приїхало 700 школярів із сіл області (Дніпропетровської - ІФ), серед яких багато сиріт з інтернатів. Уявіть ситуацію, коли купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху малечу, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК "Дніпро-1". А правоохоронці та стюарди при цьому діяли абсолютно неадекватно, можна сказати, зовсім не діяли", - обурений почесний президент СК.

Він заявив, що зробить усе можливе, "щоб на футбольні стадіони повернулися поліцейські", а також висловив сподівання, що найближчим часом відбудеться засідання Федерації футболу України та Професійної футбольної ліги.

В інтерв'ю, оприлюдненому на сторінці СК "Дніпро-1" у Facebook, Ю.Береза сказав, що звернеться до президента ФФУ Андрія Павелка (є також народним депутатом від фракції "Блок Петра Порошенка") з пропозицією обговорити ситуацію на стадіонах, і "якщо знадобиться закон, то ухвалюватимемо закон, який стосуватиметься порядку на стадіонах". Він виступає за жорстку реакцію на неналежну поведінку на стадіоні.

"Не виключаю, що мають з'явитися вироки, наприклад, довічна заборона відвідувати матчі. Інакше ми не створимо нової футбольної ідеології", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА