20:18 16.10.2017

Націоналісти вимагають закрити бізнес Януковича в Україні

2 хв читати
Націоналісти вимагають закрити бізнес Януковича в Україні

У понеділок представники правих політичних сил провели акцію в центрі Києва з вимогою передати будівлю бізнес-центру, що належить сім'ї екс-президента Януковича, в держвласність, повідомили в прес-службі КМО ВО "Свобода".
"16 жовтня 2017 представники ВО "Свобода", "Національного корпусу" і "Правого сектора" в Києві провели акцію біля бізнес-центру "Парковий"(Паркова дорога, 16а), що належить сім'ї екс-президента-втікача В.Януковича. Йдеться про "вертолітний майданчик Януковича" - символ безкарності, корупції і незміненої системи. Комплекс хоч і знаходиться під формальним арештом, але фактично продовжує приносити прибуток сім'ї Януковича ", - йдеться в оприлюдненому прес-службою повідомленні в понеділок.
В організації підкреслюють видимість боротьби з корупцією, затягування засудження організаторів розстрілів на Майдані і тих, хто розпалив війну на сході України. Також відзначають продовження співпраці парламентської більшості з колишніми "регіоналами".
"Очевидно, що при цій владі покарання і засудження, а значить і встановлення справедливості не буде. Тому націоналісти беруть справу в свої руки", йдеться в повідомленні.
Представники правих сил не мають наміру перешкоджати діяльності бізнес-орендарів бізнес-центру, а вимагають передати будівлю в держвласність.
"Ми не хочемо перешкоджати діяльності бізнесу, який розташований в даному центрі, але вимагаємо, щоб доходи від безпосередньої діяльності самого центру припинили надходити сім'ї Януковича. Ми вимагаємо: передати будівлю бізнес-центру до державної власності, провести відкритий конкурс за цільовим призначенням споруди, провести незалежну і відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі і т.д., запровадити дієвий механізм повернення вкрадених коштів українцям", - цитують в прес-службі слова ветерана АТО, депутата Київради Володимира Назаренко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Польщі заявив про готовність надати військову допомогу Литві

У скоєній головою Броварської райадміністрації ДТП постраждали троє дорослих і дитина, чиновника буде звільнено

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА