17:47 17.10.2017

Поліція підтверджує інформацію про щонайменше одного постраждалого правоохоронця внаслідок сутички на вул. Грушевського

2 хв читати
Поліція підтверджує інформацію про щонайменше одного постраждалого правоохоронця внаслідок сутички на вул. Грушевського

Поліція намагається не допустити ескалації ситуації на вул. Грушевського в Києві та закликає учасників акції поводитися мирно.

"На вул. Грушевського між Кабінетом Міністрів і Верховною Радою на пункті перевірки була спроба пройти без огляду на рамках металошукачів, внаслідок чого виник конфлікт, і мітингувальники фактично розламали кілька секцій захисних рамок і кілька секцій металошукачів", - розповів директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі телеканалу "112.Україна".

За його словами, такі дії спричинили сутичку. "Поліцейські та гвардійці роблять усе, щоб не допустити ескалації цього конфлікту. Нині є щонайменше один постраждалий зі сторони правоохоронців", - повідомив директор департаменту.

Народний депутат із фракції "Народний фронт" Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook також поінформував про те, що на одного з правоохоронців напали біля Верховної Ради. "Один поліцейський на перехресті вул. Грушевського та Садової дістав травми голови і був госпіталізований", - повідомив він.

У прес-службі столичного главку поліції агентству уточнили, що постраждалий поліцейський нині перебуває в машині швидкої допомоги, попередньо у нього черепно-мозкова травма, вирішується питання про його госпіталізацію.

Говорячи про те, чи буде притягнуто до відповідальності правопорушників, А.Шевченко сказав: "Усі дії будуть проаналізовані, кваліфіковані, і винних буде притягнуто до відповідальності".

За його словами, поліція намагається робити все, щоб зняти загострення ситуації. "Закликаємо всіх учасників мітингу поводитися мирно", - додав він.

Інформації про затриманих, за словами директора департаменту комунікації МВС, наразі немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА